beachclub-o-private-event-1880x310

Babyshowers

  • Voor grote en intieme babyshowers
  • Contacten met decoratie leveranciers voor bloemen en ballonnen
  • Ruime keuze van lunchgerechten voor groepen tot 20 personen
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

EEN FEESTELIJK DAG MET ONZE ARRANGEMENTEN

Wordt er binnenkort een kleintje verwacht en wil je deze speciale gelegenheid organiseren in een ontspannen en gezellige omgeving? Geniet bij Beachclub O. van een adembenemend uitzicht op zee terwijl je samenkomt met je dierbaren om de komst van de nieuwe baby te vieren. Proost op de toekomstige ouders met onze kleurrijke en verfrissende non-alcoholische cocktails. Pas de drankjes aan in de gewenste kleurthema's en voeg een feestelijke noot toe aan het evenement. Laat onze getalenteerde chefs je verwennen met culinaire hoogstandjes. We bieden een scala aan menu-opties, van heerlijke hapjes tot smaakvolle gerechten. Speciale dieetwensen? Geen probleem! We passen ons menu graag aan om aan jouw behoeften te voldoen.

STIJLVOLLE RUIMTES IN EEN UNIEKE LOCATIE

Bij Beachclub O. begrijpen we dat een babyshower een bijzonder moment is, en daarom bieden we intieme ruimtes aan waar jij en je gasten kunnen genieten van privacy en gezelligheid. Onze sfeervolle en stijlvolle ruimtes zijn ontworpen met oog voor detail, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Bij Beachclub O. staat personalisatie centraal. Geef ons de gewenste kleuren door, en wij zorgen voor prachtige decoraties die de ruimte omtoveren tot een feestelijke en sfeervolle omgeving. Maak het gemakkelijk voor gasten om hun liefdevolle wensen en geschenken te delen op een speciaal ingerichte cadeau tafel. Een prachtig onderdeel van de babyshower, waar jullie als ouders-in-spé de genegenheid van vrienden en familie volop kunnen voelen.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: