beachclub-o-private-event-1880x310

Merkbeleving

  • Unieke en eigenzinnige locatie
  • Flexibiliteit op verschillende niveaus
  • Partnership in merkcreatie
beachclub-o-private-event-buffet-650x500

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOU MERKVERHAAL

Ontdek Beachclub O., waar merkbeleving tot leven komt op een unieke en eigenzinnige locatie. Het lanceren van een nieuw merk of brand identity is een bijzonder moment, en wij begrijpen dat dit maar één keer goed gedaan kan worden. Bij Beachclub O. geloven we dat de juiste locatie de sleutel is tot het succes van jouw merkbeleving. Onze beachclub is doordrenkt met flexibiliteit op meerdere niveaus, waardoor het de perfecte plek is om jouw merk tot leven te laten komen. De locatie zelf is een bron van inspiratie, gelegen op een adembenemende plek die zowel aparts als uniek is. Wij begrijpen dat elke merkidentiteit zijn eigen verhaal heeft en streven ernaar om een omgeving te bieden die naadloos aansluit bij jouw visie.

EEN SAMENSMELTING VAN VISIE EN OMGEVING

Met diverse ruimtes en de mogelijkheid van een tijdelijk paviljoen biedt Beachclub O. ongekende vrijheid in het vormgeven van jouw merkbeleving. Of je nu een intiem evenement organiseert voor een selecte groep of een grootschalig spektakel voor een breder publiek, onze flexibele faciliteiten passen zich moeiteloos aan aan jouw wensen en inzichten. Beachclub O. is meer dan zomaar een locatie; het is een partnerschap in het creëren van onvergetelijke merkervaringen. Laat ons je begeleiden bij het verwezenlijken van jouw visie, terwijl de adembenemende omgeving van onze beachclub een extra dimensie toevoegt aan de merkbeleving die je voor ogen hebt.

beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Wij bieden diverse opstellingen om aan al jou wensen te voldoen. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: