beachclub-o-private-event-1880x310

Congressen

  • Unieke locatie voor je congres
  • Ruimte vergroten doormiddel van tijdelijk strandpaviljoen
  • Eigen leverancier voor AV en ondersteuning tijdens het congres
beachclub-o-private-event-seafront-terrace-650x500

EEN UNIEKE LOCATIE VOOR JOUW ZAKELIJKE CONGRES

Het congres niet organiseren in een vergaderzaal, maar liever op een bijzondere en inspirerende locatie? Ook voor grote groepen is Beachclub O. uitermate geschikt. Door onze flexibele ruimtes; Barzaal, Serre en Strandzaal, kan ervoor gekozen worden één ruimte te gebruiken als plenaire zaal en de andere twee overige ruimtes als break-out rooms. Tevens kunnen de Zeezijde terrassen en het naast gelegen Brasserie terras gereserveerd worden om zo exclusief gebruik van de beachclub te garanderen. Een meeting met grotere omvang vraagt vaak om expertise en specialisatie op gebied van audiovisuele apparatuur. In samenwerking met onze partner, bieden wij een professioneel techniekplan en ontzorgen wij ook dit aspect voor jullie evenement.

MAAK VAN JOUW BIJEENKOMST EEN COMPLEET EVENEMENT

Zijn jullie van plan om na het congres nog lekker te gaan borrelen, dineren of te feesten. Binnen no time kunnen we de beachclub ombouwen van vergadersetting naar sfeervolle borrel-, diner- of feestlocatie. Stel samen met de toegewezen eventmanager en chef zelf een culinaire invulling samen. Laat je verrassen door onze Green Egg BBQ buffet, verfijnde gerechten tijdens een walking dinner of seated dinner met samengesteld menu. Geniet van het snijpunt tussen smaak en elegantie tijdens jullie onvergetelijke strandcongres, waar de verfijnde ambiance perfect harmonieert met de rustgevende geluiden van de zee.

beachclub-o-private-event-buffet-650x500
beachclub-o-plattegrond-600-x-500
  • Indoor: 286 M²
  • Outdoor: 343 M²
  • 10 - 250 personen

UNIEKE UITZICHTEN EN NIEUWE INZICHTEN

Of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grootschalige conferenties, wij bieden diverse opstellingen om aan al jou vergaderbehoeften te voldoen. Boardroom, u-shape, theater of een kring. You name it, we create it. We stemmen onze locatie af op het doel van jullie bijeenkomst.

KOM IN CONTACT MET SASKIA

Ontmoet Saskia die graag met je meedenkt over een memorabel evenement dat naadloos aansluit op jouw wensen. Vanaf het moment van aanvraag tot het succesvolle evenement begeleiden we je door zes doordachte stappen. Met ons 'totaal event managent aanpak' zijn we full-serivce in de organisatie van op maat gemaakte ervaringen, die perfect passen bij jouw visie en budget.


Na het verkennen van je behoeften, opstellen van een offerte, en uiteindelijk reserveren van ruimtes nemen wij de regie over in de organisatie, planning en uitvoering. Ons doel is jou volledig te ontzorgen op alle vlakken, zodat je te gast kunt zijn op je eigen evenement. Met onze evaring en creativiteit zorgen we ervoor dat elk detail wordt verzorgd, waardoor jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

beachclub-o-human-resources-manager-saskia-breuls-650-x-500
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: