OPENINGSTIJDEN Dagelijks 11:00 - 24:00 uur

Joie de Vivre

Beachclub O. is 'quality time' in alle facetten. Genieten van een fantastische Mediterrane keuken. Lunchen, dineren of borrelen met vrienden en familie. Verfrissende cocktails, dorstlessende rosé en sprankelende champagnes. Dit alles in een schitterende ambiance. Meer heb je niet nodig toch?


Beachclub O. is gedurfd, eigenwijs en heeft een geheel eigen stijl met wit wapperende gordijnen, zwarte glinsterende tafels en luxe loungebanken. Onze permanente beachclub biedt spectaculair uitzicht op de ondergaande zon en van achter de bar voorziet onze bartender iedereen van een lekker drankje.

van_oranje_1598
beachclub-o-feestdagen

The Christmas Club

Beleef dit jaar de magische en spectaculaire feestdagen bij Beachclub O.! Met zorg en aandacht hebben wij een prachtig programma opgesteld. Van een waanzinnig 5-gangen diner, gecreëerd door onze Chef-Kok Kikki Broeksteeg tot een steengoede line-up aan artiesten die uw avond helemaal compleet maakt. Onze vrienden en welbekende namen; Frank Wilson en Petra Schreurs, Resident DJ's Thomas Hensbroek, Donny de Soet en Saxy Mr. S zijn weer van de partij. Ook kondigen we dit jaar iets nieuws aan. Samen met RooxLive hebben we een fenomenale dinnershow gecreëerd, vol muzikale hoogtepunten en verrassend entertainment.

Lees meer

Bruisend en sprankelend

Na jaren van voorbereiding hebben de Hotels van Oranje op 1 maart j.l. haar deuren gesloten voor een grootschalige verbouwing, die vijftien maanden in beslag zal nemen. De metamorfose van het toonaangevende vijfsterrenhotel aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee loopt parallel met de nieuwbouw van het luxueuze appartementencomplex ‘Residence van Oranje’, dat verrijst op de plek waar zich nu nog het Beach Hotel Noordwijk bevindt. De heropening van het volledig vernieuwde Hotel van Oranje vindt naar verwachting plaats medio juni 2023 en de oplevering van Residence van Oranje in 2025.

Creating the future

Iconic living

Reserveren