The Christmas Club


Kerst zoals nergens anders!


♪ It's the most wonderful time of the year ♪

Kerst is de mooiste tijd van het jaar om samen met uw dierbaren te genieten. Wij doen dat graag op een manier zoals dat alleen bij Beachclub O. kan en vol spektakel.

Beleef dit jaar de magische en spectaculaire feestdagen bij Beachclub O.! Met zorg en aandacht hebben wij een prachtig programma opgesteld. Van een waanzinnig 5-gangen diner, gecreëerd door onze Chef-Kok Kikki Broeksteeg tot een steengoede line-up aan artiesten die uw avond helemaal compleet maakt. Onze vrienden en welbekende namen; Frank Wilson en Petra Schreurs, Resident DJ's Thomas Hensbroek, Donny de Soet en Saxy Mr. S zijn weer van de partij. Ook kondigen we dit jaar iets nieuws aan. Samen met RooxLive hebben we een fenomenale dinnershow gecreëerd, vol muzikale hoogtepunten en verrassend entertainment.

Ervaar een onvergetelijke Kerst aan Zee! Wij kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen tijdens de mooiste tijd van het jaar om er samen een sfeervolle Kerst van te maken.


Op zaterdag en zondag kun je overdag bij ons terecht voor een heerlijke à la carte lunch. Op beide avonden serveren wij een voortreffelijk 5 gangen Kerstmenu in combinatie met spectaculair entertainment. Maandag starten we dag op met een waanzinnige brunch party en verwelkomen wij je in de avond voor een à la carte diner.

Overigens zijn wij de gehele Kerstvakantie zoals altijd vanaf 11:00 uur geopend. Genoeg reden om in december uit te waaien op het strand en te genieten bij Beachclub O.

the-christmas-club-story

Kerstprogramma

24 december

25 december

26 december

Reserveren