Party & Events

Feesten op het strand van Noordwijk doe je natuurlijk bij Beachclub O.! Kies je voor alleen de beachclub, of wil je extra ruimte in de vorm van een tijdelijk paviljoen? Deze tijdelijke paviljoens zijn beschikbaar vanaf 75m2 tot en met 875m2. Dit betekent dat we events tot wel 1.500 gasten kunnen faciliteren! Beachclub O. heeft met zijn chique en toch hippe sfeer eindeloze mogelijkheden voor aan- en inkleding van jouw event.


Wil je een seated dinner met alles erop en eraan in de grootste evenementenlocatie? Liever een gezellig en levendig walking dinner? Van bedrijfsfeesten en zakelijke events tot feesten en diners voor zeer grote groepen? Personal branding, een rode loper of een ballonnenboog? Het kan allemaal. Beachclub O. staat volledig in het teken van het waarmaken jouw wensen!

Lees meer
party en events noordwijk

Meetings & Conferences

In een tijd waarin vergaderen op locatie soms niet meer zo vanzelfsprekend is, is het des te leuker om het te doen op een unieke locatie wanneer het wel kan. Even weg uit de sleur van het (thuis)kantoor, om het hoofd leeg te maken en er vervolgens weer met frisse zin tegenaan te kunnen. Met panoramisch uitzicht over het prachtige strand van Noordwijk aan Zee biedt Beachclub O. je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te meeten en brainstormen.


In het voorjaar slenter je in je spijkerbroek over het strand, terwijl de frisse lucht, zoute zeewind en prachtige omgeving voor inspirerende ideeën en creativiteit zorgen. In het najaar is Beachclub O. Een sfeervolle locatie waar je in een warme ambiance bijeen kunt komen.

Lees meer
Vergaderen noordwijk aan zee

Weddings

Voeten in het zand, zoute zeewind door je haren en je geliefde die jou het ja-woord geeft. Kan het nog romantischer? Beachclub O. is een officiële trouwlocatie en dus is het mogelijk om jullie huwelijk voor de wet bij ons te voltrekken. ceremonie, receptie, diner en feest; alles is bij ons te organiseren. Zo voorkom je dat je met alle gasten tussendoor moet reizen naar verschillende locaties en hou je dus meer tijd over! En waar is het nou mooier om samen een fotoshoot te doen dan op het mooiste strand van Nederland?


Een unieke locatie met verschillende mogelijkheden; op het strand, het terras of liever binnen? Door de diverse ruimtes is Beachclub O. een flexibele trouwlocatie. Een intieme bruiloft met 25 personen? Dit is mogelijk in onze sfeervolle Strandzaal. Een programma met dag- en avondgasten? Onze Barzaal is een perfecte ruimte voor een knallend feest. Groots uitpakken? Het is ook mogelijk om de beachclub af te huren voor exclusief gebruik. Benut hiermee ook onze Serre met glazen plafond voor een optimaal ruimtelijk effect. Ervaar de luxe die Beachclub O. met zich meebrengt en geniet samen met jullie geliefden van een onvergetelijke dag.

Lees meer
Weddings noordwijk aan zee

Our specials

Ben je op zoek naar iets spectaculairder dan de standaard? Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Dan bieden de concepten van Beachclub O. de perfecte uitkomst. Hierbij wordt onze specialisatie in het organiseren van memorabele evenementen samengebracht met de expertises van onze diverse partners en creëren we onbeperkt veel mogelijkheden aan het mooiste strand van Noordwijk.

Lees meer
Specials Beachclub O.

Events Inspiration Guide

Liever eerst wat oriënterende informatie? Vraag onze Events Inspiration Guide aan.

Reserveren