Meetings & Conferences

In een tijd waarin vergaderen op locatie niet meer zo vanzelfsprekend is, is het des te leuker om het te doen op een unieke locatie wanneer het wel kan. Even weg uit de sleur van het (thuis)kantoor, om het hoofd leeg te maken en er vervolgens weer met frisse zin tegenaan te kunnen. Met panoramisch uitzicht over het prachtige strand van Noordwijk aan Zee biedt Beachclub O. je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te meeting en brainstormen. In het voorjaar slenter je in spijkerbroek over het strand, terwijl de frisse lucht, zoute zeewind en prachtige omgeving voor inspirerende ideeën en creativiteit zorgen. In het najaar is Beachclub O. een warme en sfeervolle locatie waar je in een warme ambiance kunt meeten.


Organiseer je een meerdaags event? Wij werken samen met een aantal nabijgelegen hotels (allen op loopafstand) en vragen graag de beschikbaarheid van hun hotelkamers op om zo overnachtingen te kunnen faciliteren voor alle gasten. 

Lees meer
zakelijk-content
zakelijk-content

Party & Events

Feesten op het strand van Noordwijk doe je natuurlijk bij Beachclub O.! Kies je voor alleen de beachclub, of wil je extra ruimte in de vorm van een marquis? Deze is beschikbaar vanaf 75m2 tot en met 875m2. Dit betekent dat we events tot wel 1500 gasten kunnen faciliteren! Beachclub O. heeft met zijn chique en toch hippe sfeer eindeloze mogelijkheden voor aan- en inkleding jouw event. Wil je een seated dinner met alles erop en eraan in de grootste evenementenlocatie? Liever een gezellig en levendig walking dinner? Van bedrijfsfeesten en zakelijke events tot feesten en diners voor zeer grote groepen. Personal branding, een rode loper of een ballonnenboog, het kan allemaal. Beachclub O. staat volledig in het teken van jouw wensen!

Lees meer

Weddings

Voeten in het zand, zoute zeewind door je haren en je geliefde die jou het ja-woord geeft. Kan het nog romantischer? Beachclub O. is een officiële trouwlocatie en dus is het mogelijk om jullie huwelijk volgens de wet bij ons te voltrekken. Ceremonie, receptie, diner en feest, alles is bij ons te organiseren. Zo voorkom je dat je met alle gasten tussendoor moet reizen naar verschillende locaties. En waar is het nou mooier om samen een fotoshoot te doen dan op het mooiste strand van Nederland?

Een unieke locatie met verschillende mogelijkheden; op het strand, in de duinen en op zee, en een ontspannen en inspirerende omgeving, perfect voor bruiloften.  Er zijn verschillende mogelijkheden in onze ruimte die apart te verdelen is. Een intieme bruiloft met 25 personen? Dit is mogelijk in onze sfeervolle Strandzaal. Een programma met dag en avond gasten? Onze Barzaal is een perfecte ruimte voor een knallend feest. Groot uitpakken? Het is mogelijk om onze Beachclub af te huren voor exclusief gebruik. En benut onze prachtige serre met glazen plafond voor een ruimtelijke opzet. Voel de luxe die Beachclub O. met zich mee brengt terwijl jullie je op het mooiste strand van Nederland bevinden. Voetjes in het zand sfeer of informeel in tenue de ville? Kortom Beachclub O. is trouw locatie met ongelimiteerde mogelijkheden! 

Lees meer
zakelijk-content
zakelijk-content

Our specials

Bent u op zoek naar iets spectaculairder dan de standaard, wilt u een onvergetelijk evenement te organiseren dan bieden de concepten van Beachclub O. de perfecte uitkomst. Hierbij wordt onze specialisatie in het organiseren van memorabele evenementen samengebracht met de expertises van onze diverse partners.

Lees meer