Beachclub O. XXL

Door middel van een enorme tent kunnen we onze al ruime beachclub uitbreiden tot een geweldige feestlocatie voor maar liefst 1.500 gasten! Dit maakt het prachtige Beachclub O. tot de grootste feest, congres- en evenementenlocatie op het strand van Nederland. De tent is er in verschillende soorten en maten, de grootste marquis die we kunnen plaatsen is 25x35 meter. Hiermee vergroot je de capaciteit van de beachclub met 300%! De aankleding en het design van het tijdelijke paviljoen kan geheel naar wens vormgegeven worden. Wat te denken van een voorliggend terras of een glazen dak voor extra ruimtelijk effect? En hoe gaaf is het als je vanuit het paviljoen zo op het strand en de zee kijkt? Een glazen zijwand maakt dit mogelijk.


Een lege tent biedt uiteraard ook mogelijkheden voor de indeling van de ruimte; theateropstelling voor het plenaire gedeelte van een vergadering, een LED dansvloer voor een spetterend feest of lange tafels voor een sit-down diner; you name it, we make it!


Beachclub O. XXL is ook perfect uit te voeren in combinatie met de beachclub zelf. Niet alleen kan het paviljoen gezien worden als verlengstuk van de beachclub c.q. uitbreiding van de ruimte, ook zou je het als twee aparte locaties/ruimtes kunnen zien voor je evenement. Denk hierbij aan de meeting in het paviljoen en het cateringgedeelte in de beachclub, of je productpresentatie in beachclub en de netwerkborrel me feest in het paviljoen. We denken graag mee over de verschillende opties en mogelijkheden!

Vraag offerte aan
beachclub special xxl

Dinnershow by the Sea -

Live at Oranje

In 2020 ontstond, ingegeven door de coronamaatregelen, een gloednieuw concept genaamd Live at Oranje. Een samenwerking tussen Hotel van Oranje, Beachclub O., onze Resident DJ’s en Rooxlive! wat resulteerde in een dinnershow die zijn weerga niet kent! Een avondvullend programma vol culinaire hoogstandjes, spectaculaire atmosfeer en verrassende optredens.


Live at Oranje kent een basisconcept; we bieden een avond van 19:00 – 23:00 uur vol culinaire smaak en bruisend vermaak. We ontvangen de gasten met een Champagne Taittinger aperitief, serveren aansluitend een viergangendiner met bijpassend wijnarrangement en uiteraard verrassen we jullie tussendoor met topentertainment.


Het is mogelijk om een uur eerder van start te gaan en het aperitief uit te breiden. Óf liever langer doorfeesten? Ook dat is mogelijk, we kunnen de eindtijd aanpassen tot uiterlijk 01:00 uur voor een echte afterparty.

Vraag offerte aan
beachclub-o-feesten-partijen

Winter terras

Als je denkt dat je ’s winters alleen binnen terecht kunt voor een borrel of diner, dan heb je het mis. We bieden je met ons BCO Winter Terras een unieke (en ook warme!) buitenlocatie aan, en dat midden in de winter! De beachclub beschikt over drie terrassen; twee wat kleinere zeezijde terrassen en één groot terras gelegen aan de zuidkant van de beachclub, het Brasserie Terras. Dit ruime terras meet 22 x 11,5 meter en kunnen we door middel van een stretchtent volledig overkappen. Samen met de terrasschermen die reiken tot aan de overkapping en aangevuld met heaters kunnen we hier een cozy buitenlocatie creëren die winters is, maar toch warm. Het BCO Winter Terras is bij uitstek dé perfecte locatie voor een winter BBQ, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Ons BCO Winter Terras is volledig naar eigen wens en ideeën aan te kleden is. Het terrasmeubilair kunnen weghalen waardoor er letterlijk en figuurlijk veel ruimte is voor eigen input en stijl. Zie je jezelf al staan samen met je collega’s, glaasje glühwein in de hand, DJ op de achtergrond?

Vraag offerte aan
beachclub winter terras noordwijk
Reserveren