Grootste evenementenlocatie aan het strand

Ben je op zoek naar de meest fantastische locatie voor jouw feest of evenement op het strand? Bij Beachclub O. is alles mogelijk. Maar bij Beachclub O. is nog veel meer mogelijk! Door middel van een enorme tent breiden we ons al ruime strandpaviljoen uit tot een geweldige feestlocatie voor maar liefst 1500 gasten! Dit maakt het prachtige Beachclub O tot de grootste feest- en evenementenlocatie op het strand van Nederland.

Bij ons staan jouw wensen altijd op nummer één. Wil je een seated dinner met alles erop en eraan? Komt voor elkaar! Liever een gezellige en levendige walking dinner? Gaan we regelen! Van bedrijfsfeesten tot zakelijke events, van bruiloften tot verjaardagen. Personal branding, een rode loper of een ballonnenboog. Beachclub O. staat volledig in het teken van jou!

En dan bedoelen we ook echt in het teken van jou. Wil je graag met jouw gezelschap in alle intimiteit genieten van het feest, zonder dat andere mensen naar binnen kunnen? Wij bieden de mogelijkheid om een gedeelte of zelfs de hele beachclub af te huren en zo jouw evenement exclusief te houden.

Vraag offerte aan
beachclub-content