Trouwen aan zee...

Kan het romantischer? Een gouden zon die het strand van Noordwijk doet stralen, een oneindig uitzicht op zee en een niet te evenaren Beachclub O. heeft alles wat een droom trouwlocatie moet hebben. Geef elkaar het jawoord op het prachtige strand van Noordwijk, snijd de bruidstaart aan met ruisende golven op de achtergrond, hef het glas en proost bij de ondergaande zon en sluit af met een knallend feest! 


Geïnteresseerd in Beachclub O. of nog oriënterend naar de mooiste locatie?

Geïnteresseerd in Beachclub O. als jullie locatie? Wij nodigen jullie graag uit om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken, waarna wij een offerte op maat maken. Het is ons doel om jullie te ontzorgen. Niet alleen tijdens de dag zelf, maar ook vooraf. Wij werken met preferred suppliers voor de fotografie, decoratie en bruidstaart. Daar hoeven jullie dus zelf niet meer naar op zoek..


Wij streven ernaar om voor jullie één contactpersoon binnen ons team van ervaren Event Managers aan te wijzen die gedurende de voorbereiding jullie aanspreekpunt is. Wij kunnen jullie ook helpen bij het opstellen van een draaiboek, om het geheel gestroomlijnd te laten verlopen. Uiteraard spreken we kort van tevoren nog even af (indien gewenst met de ceremoniemeester erbij) om alles door te nemen.

Neem contact op
beachclub-o-wedding

Astrid Blaauw Weddings & Events

Maak kennis

Exceptional Weddings & Events

Maak kennis

Weddingplanner

Willen jullie volledige ondersteuning in het organiseren van jullie perfecte dag? Dan adviseren wij contact op te nemen met een ervaren weddingplanner. We stellen jullie graag voor aan Astrid Blaauw of Sina van Harn met wie wij eerder succesvolle en memorabele bruiloften hebben mogen organiseren.


Hun expertise in het van A tot Z plannen van bruiloften kan jullie volledig ontzorgen. Jullie weddingplanner maakt samen met jullie een wedding concept waarin alle wensen worden doorvertaald in een unieke bruiloft. Door de persoonlijke service en begeleiding wordt alle mogelijke trouwstress weggenomen. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is te genieten van jullie dag.

Events Inspiration Guide

Liever eerst wat oriënterende informatie? Vraag onze Events Inspiration Guide aan.

Reserveren