Trouwen aan zee...

Kan het romantischer? Een gouden zon die het strand van Noordwijk doet stralen, een oneindig uitzicht op zee en een niet te evenaren Beachclub O. heeft alles wat een droom trouwlocatie moet hebben. Geef elkaar het jawoord op het prachtige strand van Noordwijk, snijd de bruidstaart aan met ruisende golven op de achtergrond, hef het glas en proost bij de ondergaande zon en sluit af met een knallend feest! 

Wat jullie ook wensen, het kan allemaal! Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat deze speciale dag door zowel jullie, als jullie gasten, nooit zal worden vergeten. 

Beachclub O. is gedurfd en eigenwijs met een charme die je nergens aan de Nederlandse kust terugvindt. Deze unieke locatie zorgt voor het wow-effect bij jullie en bij jullie gasten. Beachclub O. is een officieel erkende trouwlocatie en biedt eindeloze mogelijkheden om de gehele dag aan zee door te brengen. 

Onze ervaren eventplanners gaan graag met jou rond de tafel zitten om al jouw specifieke wensen door te spreken. Het wordt een dag om in te lijsten. Mét een gouden randje.

Nog oriënterend naar de mooiste locatie?

Kom vrijblijvend langs voor een locatie bezoek en maak kennis met onze Event Managers. We ontvangen jullie met veel plezier en bespreken graag jullie wensen.

Neem contact op
trouwen-content