Bij ons in het team

Wat is er nu leuker dan werken op het strand, en al helemaal in de ambiance waarin wij dat mogen doen bij Beachclub O. Vraag het onze toppers en zij kunnen het in kleuren en geuren vertellen. Heerlijk flaneren op het terras met een Jéroboam Château Puech-Haut in de hand, klaar om onze gasten weer te voorzien van een heerlijke Rosé of een prachtige Pasta Fruit de Mer vanuit de keuken perfect mee geven naar tafel.

Eén team, één taak. Dat is ons motto. Bij Beachclub O. zorgt een team van 30 medewerkers dat je elke dag van het jaar verwelkomt kunt worden in luxe en stijl. Wij staan altijd klaar voor onze gasten, maar zeker ook voor elkaar. Ons is de 9-tot-5 mentaliteit onbekend, en met het team van collega’s dat wij hebben zijn lange dagen bijna een feestje. In de zomermaanden in heerlijke temperaturen werken op het terras van onze Beachclub is iets waar menig ambtenaar jaloers op zal zijn. Zit de dag er op, dan is het tijd voor ontspanning. Samen drinken wij dan natuurlijk nog gezellig een verfrissend drankje om de avond af te sluiten.

Onder leiding van Sven Vieth, manager Beachclub O., en zijn supervisors wordt er elke dag gestreefd naar top service. Hoe hectisch het ook is, zij bewaren het overzicht over de complete zaak en laten alles soepel en voorspoedig lopen. Onze chef en souschef zorgen ervoor dat zij samen met hun keukenteam de heerlijkste gerechten naar tafel sturen. Of het nu een lunchgerecht, borrelhapje of dinergerecht betreft zij laten je het heerlijk smaken. Grillen, bakken, koken, blancheren en stoven. Zij doen het allemaal, want onze prioriteit ligt bij tevreden gasten.

Geïnteresseerd? Het hele jaar door, maar vooral in de zomermaanden, zijn op zoek naar nieuwe talenten die onze gasten in de watten leggen. 

beachclub-o-ornament

ONDERDEEL ZIJN VAN ONS TEAM?

Bekijk de vacatures

van Hotels van Oranje

OF HOU ONZE FACEBOOK PAGINA IN DE GATEN

werkenbijdehotelsvanoranje


Werken bij Beachclub O.

Op 14 april 2018 zal er een opendag zijn waar je langs kan komen voor een kort speeddate sollicitatie voor werken bij Beachclub O. Meld je aan en ontvang een goodiebag als je langs bent geweest!

Deze opendag zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. Het schema is als volgt:

11.00 uur – Presentatie

12.00 uur – Rondleiding

14.00 uur – Presentatie

15.00 uur – Rondleiding 


Aanmelden voor de open dag
team-content